pondělí 4. listopadu 2013

“Viděla jsem jak Joseph Ratzinger zabil malou holčičku”

Poradce světových médií Mezinárodního tribunálu zločinů církve a státu (ITCCS) a jeho Ústředního ředitelství, Brusel

“Viděla jsem jak Joseph Ratzinger zabil malou holčičku”:
Očité svědectví rituálního obětování z 1987 potvrzuje výpověď Toos Nijenhuis z Holandska

Nová evidence viny Vatikánu podněcuje italské politiky ke konfrontaci papeže Francise zatímco následovný soudní případ je ohlášen  - papežství sahá k represáliím globálním útokem “černých operací” proti ITCCS

 
Aktuální zprávy - Shrnutí a doplňky ITCCS centrály, Brusel

Pondělí, 28. října 2013

Kriminální prosekuce opět dalšího papeže se přiblížila realitě v tomto měsíci, kdy italští politikové se shodli na spolupráci s ITCCS v soudním dvoru veřejného práva proti papežství kvůli ukrývání hledaného uprchlíka před spravedlností: sesazeného papeže Benedikta, Josepha Ratzingera.

K dohodě došlo poté co nová svědkyně potvrdila zapojení Ratzingera v rituálním obětování dítěte v Holandsku v srpnu 1987.

“Viděla jsem jak Joseph Ratzinger zabil malou holčičku na francouzském zámku na podzim 1987” prohlásila svědkyně, která byla pravidelnou účastnicí kultovního rituálního mučení a zabíjení dětí.

“Bylo to ohavné a hrozné, a nestalo se to jen jedenkráte. Ratzinger se často účastnil. On a (nizozemský katolický kardinál) Alfrink a (zakladatel Bilderbergerů) prince Bernhard byli jedněmi z více prominentních mužů, kteří se účastnili.”

Nový svědek potvrzuje oznámení Toos Nijenhuis, holanďanky, která vystoupila na veřejnost 8. května se svým svědectvím ohledně podobných zločinů týkajících se Ratzingera, Alfrinka a Bernharda. (viz: http://youtu.be/-A1o1Egi20c )

Brzy po jeho historickém odstoupení z úřadu minulého 11. února, Joseph Ratzinger byl usvědčen ze zločinů proti lidskosti dne 25. února 2013 bruselským Mezinárodním soudním dvorem veřejného práva, a byl proti němu vystaven zatýkací rozkaz světových občanů. Od té doby se vyhýbá zatčení uvnitř Vatican City pod usnesením současného papeže Francise.

Vynoření této nové evidence o vatikánské spoluvině na vraždě dítěte podnítilo skupinu italských politiků k souhlasu na spolupráci s ITCCS při konfrontaci papežství se soudním dvorem veřejného práva ve případu proti papeži Francisovi, Jorgeu Bergogliovi, kvůli jeho ochrany Ratzingera a kvůli jeho vlastní spoluviny na válečných zločinech. Tito politikové jsou v uzavřených jednáních se zástupci ITCCS od 22.září.

“Díváme se na změnu, ne-li zrušení Lateránské dohody naší země s Vatikánem, jehož akce ukrývání toho, kdo znásilňuje děti, se rozhodně setkává s definicí Nadnárodní kriminální organizace podle mezinárodního práva” prohlásil mluvčí za jednoho z těchto politiků.

V odezvě během stejného týdne 7. října, kdy tyto nové výpovědi vyvstaly na povrch,Vatikán započal sérii útoků proti skupinám ITCCS v Evropě, angažovaných v dokumentování církevního zapojení v kultovních rituálních vraždách.

Během tohoto týdne placení činitelé sabotážovali práci ITCCS v Holandsku a Irsku a 14. října byla hlavní webová stránka ITCCS zničena těmito samými sabotéry.

Politické zdroje v Římě prozradily, že tyto útoky byly placeny a koordinovány přes kancelář Vatikánské espionážní agentury známé pod názvem “Svatá alliance” nebo “Bytost”, a přes její pobočnou kancelář “špinavých operací” Sodalitium Pianum, ustanovenou v Římě v 1913. Zahrnuly také agenty papežského nuncia v Holandsku, arcibishopa Andre Dupuye, který navázal přímý kontakt se dvěma z oněch sabotérů, “Mel a Richardem Ve”, a s arcibiskupem z Dublinu, Diarmuidem Martinem, který rovněž podplácel za účelem narušit práci ITCCS v Irsku.

“Vatikán samozřejmě panikuje. To je dobré znamení” poznamenal dnes ITCCS oborový tajemník Kevin Annett z New York City.

“Politická doba se posunula proti církvi a již není více možno aby se vrazi dětí v róbách schovávali za Lateránskou dohodu. Ve své smrtelné agónii používá církevní hierarchie své obvyklé metody lží a dezinformace aby přesunula pozornost od své vlastní zločinné viny.

V odezvě na tento průlom a obnovené útoky na svou práci, Ústřední ředitelství ITCCS v Bruselu dnes oznámilo následující prohlášení světovým médiím a svým pobočkám ve dvaceti šesti zemích:

1. Během listopadu naše síť svolá globální tiskovou konferenci s italskými politiky v Římě za účelem vyhlášení nové fáze naší kampaně za zrušení světské moci Vatikánu. Tato kampaň zahrne zahájení nového společného ustanovení soudní žaloby proti současnému papeži Francisovi a jeho agentům za spoluvinu na zločinech proti lidskosti a kultovní rituální vraždě.

2. Abychom zabezpečili tyto snahy, naše hlavní webová stránka
www.itccs.org je obnovena a opatřená novými bezpečnostními funkcemi. Kromě toho, od daného okamžiku, všechny ITCCS sekce budou operovat podle oficiální Charty, kterou musí všichni členové podepsat a na ni přísahat. Kopie této Charty bude zveřejněna na itccs.org a v oběhu mezi všemi našimi sekcemi.

3. Pro informační účely, naše bývalé televizní sídlo na
www.itccs.tv bylo zkompromitováno a zabaveno placenými činiteli známými pod přezdívkami “Mel a Richard Ve”, kteří jednají v záměrné opozici k ITCCS aby očernili naše úsilí a dobré jméno Kevina Annetta, našeho oborového tajemníka. Ani “Mel” ani “Richard Ve” natož itccs.tv stránka jsou spojeni s, či jakýmkoli způsobem reprezentují, ITCCS.

4. Jorge Bergoglio (alias papež Francis) a další představitelé Vatikánu jsou nyní pod kriminálním vyšetřováním za ohavné činy zahrnující obchodování s dětmi, jejich mučení a vraždy. Radíme všem osobám aby se vyhýbaly asistenci Bergogliovi a jeho agentům pod trestem odsouzení ve zkráceném řízení za účast v prokázané kriminální konspiraci vycházející z kurie a úřadu římského papeže.

Prosím věnujte pozornost dalším hlášením a akcím.

Toto oznámení bylo vylo vydáno 28. října 2013 Ústředním ředitelstvím Mezinárodního tribunálu proti zločinům církve a státu v Bruselu, Belgie.

Kontakt:
itccscentral@gmail.com

1 komentář: